De ‘Medewerker’ rang is een gepersonaliseerde dienst, te vinden in de webshop. Om producten in de webshop te kunnen kopen, moet u inloggen met het Minecraft-account van uw kind. Vervolgens kan er in de webwinkel 'Medewerker' gekocht worden. Let op: als u in de webshop van SprookjesCraft ‘Medewerker’ of een soortgelijke dienst koopt is dat alleen te gebruiken in de Minecraft-server van SprookjesCraft en niet in andere servers of parken.