Wanneer je je Discord account aan Minecraft koppelt, kan je alle chat geschiedenis teruglezen. Als je een Medewerker(+) bent in de server van SprookjesCraft, dan ontvang je ook de exclusieve Medewerker rol.

Volg de volgende stappen om je Discord account aan Minecraft te koppelen:

Word lid van onze Discord server. Ga hiervoor naar discord.sprookjescraft.nl.
Bezoek het park van SprookjesCraft. Je kunt in de Lobby en Minigame servers je account niet koppelen.
Typ in de Minecraft chat: /discord link.
Stuur de viercijferige code die je in de chat ziet verschijnen naar Fleur. Fleur is een robot in onze Discord server. Zij is te herkennen aan de blauwe naam en heeft het label BOT.
Zodra Fleur zegt dat je Minecraft account gekoppeld is ontvang je direct de Discord-rol(len). Met deze rol(len) kan je de chat terug lezen en heb je toegang tot meer functies op onze Discord server.

Als je na een tijdje nogsteeds geen rang hebt op de Discord server, maak dan (opnieuw) verbinding met de SprookjesCraft server. Werkt het dan nogsteeds niet? Stuur dan een berichtje naar onze helpdesk.

Let op! Je kunt slechts één Discord account aan een Minecraft account koppelen, omgekeerd geldt hetzelfde. Het is niet mogelijk om zelf je Discord account te ontkoppelen. Wanneer je jouw account wilt ontkoppelen, kan je ons een bericht sturen.
Was dit artikel behulpzaam ?
annuleren
Dank je wel !