Erg leuk dat je Medewerker wilt worden! Je kan Medewerker worden door het te kopen in onze webwinkel op Mijn SprookjesCraft. Hieronder staat een stappenplan hoe je zo snel mogelijk toegang krijgt tot alle voordelen:
Log in op Mijn SprookjesCraft, dit doe je door jouw Minecraft-naam in te voeren. Dit werkt alleen als je op dezelfde computer ingelogd bent (geweest) op de SprookjesCraft-server.

Zodra je ingelogd bent, klik op 'Bezoek de webshop!'. Als je al Medewerker bent, dan moet je op 'Verlengen' klikken
Kies welk pakket je wilt! Er zit geen verschil tussen de functies van Medewerker, alleen de prijs en de duur verschillen. Zodra je jouw beslissing hebt gemaakt, klik je op 'Koop nu!' bij het desbetreffende pakket.
Hierna kom je terecht in jouw winkelwagen. Hier kan je controleren welk pakket Medewerker je hebt gekozen. Zodra je klikt op 'Afrekenen', wordt je doorgestuurd naar onze betalingsprovider. Hier kan je kiezen met welke betalingsmethode wilt betalen.
Klaar met betalen? Top! Je krijgt zo snel mogelijk jouw Medewerker. Als je met de server bent verbonden, dan wordt je eventjes gekickt om jouw rang aan te passen. Hierna kan je naar hartenlust gebruik maken van de Wat kan je allemaal met Medewerker?. Veel plezier!

Lukt het niet om Medewerker te kopen, of heb je alsnog vragen? Stuur dan gerust een berichtje naar onze livechat, of kijk of jouw vraag al op de helpdesk staat.