De Symbolica is een attractie te vinden in Fantasierijk. Je kan de attractie herkennen aan de paleistorens die boven de boomtoppen uitsteken!

Besturingshok vinden
Je kan bij het Besturingshok komen via de uitgang. Je zal daar aan de linkerkant een hekje vinden, ga daar doorheen. Loop door de rechter deur en loop door, totdat je na de hekjes naar links kan. Hier vind je, achter de deur, het Besturingshok. Als er al een andere Medewerker deze attractie bestuurt, dan zal je achter de eerste deur moeten wachten tot je aan de beurt bent.

Locatie Besturingshok Symbolica
Opstarten en testen
Start Symbolica op door de Power in te schakelen. Dit doe je door rechtermuisklik te doen op het bordje naast de deur. Zodra de attractie ingeschakeld is, zullen er Fantasievaarders inrangeren. Voordat je de attractie opent, start je eerst een testronde. Dit doe je op de bordjes met Poortjes en Beugels te drukken (zodat de poortjes en beugels sluiten) en te drukken op het bordje met Vrij (om de drie Fantasievaarders in het station vrij te geven). Nadat de Fantasievaarders zijn vertrokken, mag je de attractie openen met behulp van het Attractiemenu.

Besturen
De vijf bordjes die je nodig hebt tijdens het besturen, zijn Beugels, Poortjes, Vrij, Voorshow en Groupen Station.
Met Beugels en Poortjes sluit of open je respectievelijk de beugels en poortjes.
Met Vrij kan je de attractie starten, maar alleen als de poortjes en beugels gesloten zijn.
Met Voorshow start je de voorshow van Symbolica. Op dit bordje kan je ook zien hoelang de voorshow nog duurt (mits de voorshow bezig is). Zorg ervoor dat de voorshow zo vaak mogelijk draait, op deze manier krijg je een constante stroom van spelers. Je kan de voorshow alleen starten als er "Toegestaan" op het bordje staat. Als er "Groupen" staat, dan staat de deur open voor de spelers.
Met Groupen Station start je het groupen in het station. Dit betekent dat de poortjes voor het station (waar een tourkeuze wordt gemaakt) één voor één opengaan.

Gebruik de raampjes in jouw Besturingshok! Met behulp van de raampjes kan je zien of er spelers staan te wachten en of er nog Fantasievaarders aankomen. Het kan soms gebeuren dat je eventjes moet wachten tot er weer een Fantasievaarder komt, dit is om de serverprestaties stabiel te houden.

Besturingshok Symbolica
Afsluiten
Om de attractie af te sluiten, moet je eerst de hoofdpoort afsluiten. Dit doe je met behulp van het Attractiemenu. Alle spelers die op dat moment nog in de wachtrij staan (ook de wachtrij voor de voorshow), hebben nog recht op een ritje in Symbolica. Draai de laatste ritjes zodat alle wachtenden nog een kans hebben gekregen.
Zodra alle wachtenden een kans hebben gekregen, kan je de attractie sluiten. Je doet dit door de Attractiepower uit te schakelen. Check nog eventjes of de hoofdpoort en de power goed afgesloten zijn, hierna kan je de besturingsruimte weer verlaten. Gefeliciteerd, je hebt succesvol Symbolica bestuurd!
Was dit artikel behulpzaam ?
annuleren
Dank je wel !