Polka Marina is een attractie te vinden in Ruigrijk. Je kan de attractie herkennen aan de grote grijze walvis.

Besturingshok vinden
Bij Polka Marina is de Besturingshok voor Medewerkers gemakkelijk te vinden. Je kan hier komen door over de zijkant heen te vliegen.

Medewerkers'ingang' Polka Marina
Opstarten en testen
Start Polka Marina op door de Attractiepower in te schakelen. Dit doe je door rechtermuisklik te doen op het bordje. Je kan dit bordje vinden aan de linkerkant van de Besturingshok. Zodra de attractie ingeschakeld is, zullen de karretjes inrangeren. Voordat je de attractie opent, start je eerst een testronde. Dit doe je door de Poortjes te sluiten (door op het bordje te drukken) en daarna te drukken op het bordje Vrijgeven. Nadat de karretjes vertrokken zijn, mag je de attractie openen met behulp van het Attractiemenu (bij het bordje Attractiepower).

Besturen
De enige twee bordjes die je nodig hebt tijdens het besturen, zijn Beugels, Poortjes en Vrijgeven. Met Vrijgeven kan je de attractie starten, maar alleen als de poortjes en beugels gesloten zijn. Je kan de poortjes en de beugels niet openen als de attractie bezig is.

Besturingshok Polka Marina
Afsluiten
Om de attractie af te sluiten, moet je eerst de hoofdpoort afsluiten. Dit doe je met behulp van het Attractiemenu. Alle spelers die op dat moment nog in de wachtrij staan, hebben nog recht op een ritje in Polka Marina. Draai de laatste ritjes zodat alle wachtenden nog een kans hebben gekregen.
Zodra alle wachtenden een kans hebben gekregen, kan je de attractie sluiten. Je doet dit door de Attractiepower uit te schakelen. Check nog eventjes of de hoofdpoort en de power goed afgesloten zijn, hierna kan je de attractie weer verlaten. Gefeliciteerd, je hebt succesvol Polka Marina bestuurd!
Was dit artikel behulpzaam ?
annuleren
Dank je wel !