De Oude Tuffer is een attractie te vinden in Ruigrijk. Je kan de attractie herkennen aan het parcour door het bos.

Besturingshok vinden
Bij de Oude Tuffer is bevindt de Besturingshok vlak achter de ingang. Je kan hier komen door over het gebouw te vliegen.

Locatie Besturingshok Oude Tuffer
Opstarten en testen
Start de Oude Tuffer op door de Attractiepower in te schakelen. Dit doe je door rechtermuisklik te doen op het bordje. Je kan dit bordje vinden in het Besturingshok. Zodra de attractie ingeschakeld is, zullen de treintjes inrangeren. Voordat je de attractie opent, start je eerst een testronde. Ga hiervoor buiten naar de vertreklocatie van de treintjes. Om te testronde te starten moet je eerst de Poortjes sluiten (rechtermuisklik op het bordje) en daarna op het bordje Vrijgeven. Nadat het treintje vertrokken is, mag je de attractie openen met behulp van het Attractiemenu (in het Besturingshok).

Besturen
De enige twee bordjes die je nodig hebt tijdens het besturen, zijn Poortjes en Vrijgeven. Met Vrijgeven kan je de attractie starten, maar alleen als de poortjes gesloten zijn.

Bordjes Oude Tuffer
Afsluiten
Om de attractie af te sluiten, moet je eerst de hoofdpoort afsluiten. Dit doe je met behulp van het Attractiemenu. Alle spelers die op dat moment nog in de wachtrij staan, hebben nog recht op een ritje in de Oude Tuffer. Draai de laatste ritjes zodat alle wachtenden nog een kans hebben gekregen.
Zodra alle wachtenden een kans hebben gekregen, kan je de attractie sluiten. Je doet dit door de Attractiepower uit te schakelen. Check nog eventjes of de hoofdpoort en de power goed afgesloten zijn, hierna kan je de attractie weer verlaten. Gefeliciteerd, je hebt succesvol de Oude Tuffer bestuurd!
Was dit artikel behulpzaam ?
annuleren
Dank je wel !