De Monsieur Cannibale is een attractie te vinden in Reizenrijk. Je kan de attractie herkennen aan de vrolijke kleuren en de nog vrolijkere muziek (te beluisteren met SC Connect).

Besturingshok vinden
Je kan het Besturingshok vinden door over de hekken heen te vliegen bij de uitgang of bij de verhoging van de overkapping. Het Besturingshok bevindt zich naast de uitgang van de attractie.

Locatie Besturingshok Monsieur Cannibale
Opstarten en testen
Start de Monsieur Cannibale op door de Power in te schakelen. Dit doe je door rechtermuisklik te doen op het bordje met Power erop. Zodra de attractie ingeschakeld is, zullen de kookpotten verschijnen. Voordat je de attractie opent, start je eerst een testronde. Dit doe je door de Poort te sluiten als het open staat en vervolgens op Vrijgeven te drukken. Zodra de kookpotten beginnen met draaien, mag je de attractie openen met behulp van het Attractiemenu.

Besturen
De enige twee bordjes die je nodig hebt tijdens het besturen, zijn Vrijgeven en Poort. Met Vrijgeven kan je de attractie starten, maar alleen als de poort gesloten is. Je kan de poort alleen openen en sluiten als de attractie niet ingestart is.

Bezoekers kunnen alleen in- en uitstappen als de kookpotten stilstaan. Start de attractie dus alleen als alle wachtende spelers in de kookpotten zitten.

Besturingshok Monsieur Cannibale
Afsluiten
Om de attractie af te sluiten, moet je eerst de hoofdpoort afsluiten. Dit doe je met behulp van het Attractiemenu. Alle spelers die op dat moment nog in de wachtrij staan, hebben nog recht op een ritje in de Monsieur Cannibale. Draai de laatste ritjes zodat alle wachtenden nog een kans hebben gekregen.
Zodra alle wachtenden een kans hebben gekregen, kan je de attractie sluiten. Je doet dit door de Power uit te schakelen. Check nog eventjes of de hoofdpoort en de power goed afgesloten zijn, hierna kan je de besturingsruimte weer verlaten. Gefeliciteerd, je hebt succesvol de Monsieur Cannibale bestuurd!
Was dit artikel behulpzaam ?
annuleren
Dank je wel !