Het Monorail is een attractie te vinden in Marerijk. Je kan de attractie herkennen aan het groene spoor door heel het Volk van Laaf.

Besturingshok vinden
Bij het Volk van Laaf is er geen speciale Besturingshok voor Medewerkers, de bordjes die je nodig hebt hangen in het station. Je kan hier komen door over de hekjes bij de uitgang te vliegen.

Medewerkers'ingang' Monorail
Opstarten en testen
Start de Monorail op door de Power in te schakelen. Dit doe je door rechtermuisklik te doen op het bordje. Je kan dit bordje vinden aan de stationskant tegenover de poortjes. Zodra de attractie ingeschakeld is, zullen de treintjes inrangeren. Voordat je de attractie opent, start je eerst een testronde. Dit doe je door de Poort te sluiten (door op het bordje te drukken) en te drukken op het bordje Vrijgeven. Nadat het treintje vertrokken is, mag je de attractie openen met behulp van het Attractiemenu (aan de andere kant van het station).

Besturen
De enige twee bordjes die je nodig hebt tijdens het besturen, zijn Poort en Vrijgeven. Met Vrijgeven kan je de attractie starten, maar alleen als de poort gesloten is. Je kan de poort alleen openen als er een karretje stilstaat.

Bordjes Monorail
Afsluiten
Om de attractie af te sluiten, moet je eerst de hoofdpoort afsluiten. Dit doe je met behulp van het Attractiemenu. Alle spelers die op dat moment nog in de wachtrij staan, hebben nog recht op een ritje in de Monorail. Draai de laatste ritjes zodat alle wachtenden nog een kans hebben gekregen.
Zodra alle wachtenden een kans hebben gekregen, kan je de attractie sluiten. Je doet dit door de Power uit te schakelen. Check nog eventjes of de hoofdpoort en de power goed afgesloten zijn, hierna kan je de attractie weer verlaten. Gefeliciteerd, je hebt succesvol de Monorail bestuurd!
Was dit artikel behulpzaam ?
annuleren
Dank je wel !