Het Kinderspoor is een attractie te vinden in Ruigrijk. Je kan de attractie herkennen aan de vrolijke traptreintjes naast het water.

Besturingshok vinden
Bij het Kinderspoor is er geen speciale Besturingshok voor Medewerkers, de bordjes die je nodig hebt hangen in het station. Je kan hier komen door over het hekje bij de uitgang te vliegen.

Medewerkers'ingang' Kinderspoor
Opstarten en testen
Start het Kinderspoor op door de Attractiepower in te schakelen. Dit doe je door rechtermuisklik te doen op het bordje. Je kan dit bordje vinden aan de stationskant tegenover de uitgang. Zodra de attractie ingeschakeld is, zullen de treintjes inrangeren. Voordat je de attractie opent, start je eerst een testronde. Dit doe je door de Poort te sluiten (door op het bordje bij de uitgang te drukken) en te drukken op het bordje Vrijgeven. Nadat het treintje vertrokken is, mag je de attractie openen met behulp van het Attractiemenu (bij het bordje Attractiepower).

Besturen
De enige twee bordjes die je nodig hebt tijdens het besturen, zijn Poort en Vrijgeven. Met Vrijgeven kan je de attractie starten, maar alleen als de poort gesloten is.

Bordjes Kinderspoor
Afsluiten
Om de attractie af te sluiten, moet je eerst de hoofdpoort afsluiten. Dit doe je met behulp van het Attractiemenu. Alle spelers die op dat moment nog in de wachtrij staan, hebben nog recht op een ritje in het Kinderspoor. Draai de laatste ritjes zodat alle wachtenden nog een kans hebben gekregen.
Zodra alle wachtenden een kans hebben gekregen, kan je de attractie sluiten. Je doet dit door de Attractiepower uit te schakelen. Check nog eventjes of de hoofdpoort en de power goed afgesloten zijn, hierna kan je de attractie weer verlaten. Gefeliciteerd, je hebt succesvol het Kinderspoor bestuurd!
Was dit artikel behulpzaam ?
annuleren
Dank je wel !