De Joris en de Draak is een attractie te vinden in Ruigrijk. Je kan de attractie herkennen aan het houten stationsgebouw en de dubbele baan.

Besturingshok vinden
Je kan de Medewerkersingang vinden aan de rechterkant van de normale ingang, dezelfde deur die wordt gebruikt wordt voor de Single Riders-rij. Hiervoor moet je wel een stukje over de baan heen vliegen. Zodra je binnen bent, loop rechts van de afscheiding totdat je bijna het station uitloopt. Vlieg hier nog een keertje over het hekje heen, zodat je door het hekje naar de Besturingshok kan lopen.

Medewerkersingang Joris en de Draak
Opstarten en testen
Start de Joris en de Draak op door de Power in te schakelen. Dit doe je door rechtermuisklik op het bordje aan de linkerkant van het Besturingshok te doen. Zodra de attractie ingeschakeld is, zullen de treintjes inrangeren. Joris en de Draak heeft twee stations, elk met eigen beugels en poortjes. Deze twee stations vertrekken altijd tegelijkertijd.

Voordat je de attractie opent, moet je eerst een testronde starten. Dit doe je door de Poortjes en Beugels te sluiten voor beide stations (door op de bordjes op de grijze blokken te drukken) en daarna te drukken op Vrijgeven. Met de tekst op de Vrijgeven-bordjes kan je zien welk station nog geopende beugels/poortjes heeft. Nadat de treintjes vertrokken zijn, mag je de attractie openen met behulp van het Attractiemenu (rechterkant van Besturingshok).

Besturen
De enige bordjes die je nodig hebt tijdens het besturen zijn Poortjes, Beugels en Vrijgeven. Met elk Vrijgeven-bordje kan je de attractie starten, maar alleen als de poortjes en beugels van beide stations gesloten zijn. Je kan de poortjes en beugels alleen openen als er een trein bij het station is.

Bezoekers kunnen alleen instappen als de beugels en poortjes open zijn. Sluit de beugels en poortjes dus alleen als alle wachtende spelers in het treintje zitten.

Besturingshok Joris en de Draak
Afsluiten
Om de attractie af te sluiten, moet je eerst de hoofdpoort afsluiten. Dit doe je met behulp van het Attractiemenu. Alle spelers die op dat moment nog in de wachtrij staan, hebben nog recht op een ritje in de Joris en de Draak. Draai de laatste ritjes, zodat alle wachtenden nog een kans hebben gekregen.
Zodra alle wachtenden een kans hebben gekregen, dan kan je de attractie sluiten. Je doet dit door de Attractiepower uit te schakelen. Check nog eventjes of de hoofdpoort en de power goed afgesloten zijn, hierna kan je de besturingsruimte weer verlaten. Gefeliciteerd, je hebt succesvol de Joris en de Draak bestuurd!
Was dit artikel behulpzaam ?
annuleren
Dank je wel !